Fel principal
Chifteluțe coapte cu Smântană pentru gătit
Ingredients:
- 500 g carne tocată
- 200 ml Smântână pentru Gătit MEGGLE
- 1 plic supă de ceapă instant
- 2 lingurițe amidon de porumb
- sare
- piper
- ierburi aromatice
- puțină făină
- ulei
Preparation:
Amestecați carnea cu smântâna pentru gătit, un plic de supă de ceapă (pentru gust), amidonul de porumb și condimentați cu sare și piper. Adăugați alte condimente sau ierburi după preferințe. Amestecați bine totul pentru a obține o compoziție uniformă. Dacă amestecul este prea subțire pentru a fi modelat, mai adăugați puțin amidon de porumb. Din compoziția rezultată, formați chifteluțe și rulați-le pe fiecare puțin prin făină. Așezați chifteluțele rezultate pe o foaie de copt. Coaceți timp de 20 de minute la cuptorul preîncălzit la 220°C. Serviți-le calde, alături de o salată de sezon.
Print recipe
MEGGLE products used in recipe