Tiramisu
Ingredients:
- 500 g MEGGLE Creme
- 18-20 buc pișcoturi
- 3 ouă
- 1 cană espresso tare
- 1-2 linguri amaretto
- 80 g zahăr pudră
- cacao pentru a pudra pe deasupra și ciocolată rasă pentru ornat
Preparation:
Pregătiți 6 pahare mai mari.
Preparați un espresso tare și turnați-l într-un vas puțin adânc pentru a se răci. Turnați amaretto și o cantitate mică de apă pentru a vă asigura că aveți suficient lichid în care să înmuiați pișcoturile.
Separați albușurile de gălbenușuri. Bateți gălbenușurile cu zahărul până ce acestea se deschid la culoare şi capătă o textură cremoasă. Adăugați MEGGLE Creme. Bateți albușurile până devin ferme și încorporați-le ușor în amestec.
Aranjați pișcoturile înmuiate în espresso pe fundul paharelor și acoperiți uniform cu crema, repetați până când sunt pline.
Nivelați stratul de cremă superior. Pentru un efect mai spectaculos, puneți crema într-un poș cu vârf decorativ şi ornaţi cu acesta.
Lăsați paharele la frigider timp de 8-12 ore. Pudrați cu cacao sau decorați cu ciocolată rasă înainte de servire.