Mini pavlove cu cocos
Ingredients:
Bezele:
- 6 albușuri
- un praf de sare
- 300 g zahăr pudră
- 2 linguri pudră de budincă de cocos sau 2 linguri amidon de porumb
- 1,5 lingurițe oțet de vin alb
Umplutură:
- 300 ml MEGGLE Creme Patisserie
- 2 linguri zahăr tos
- 1 linguriță esență de vanilie
- 2 linguri fulgi de cocos
Pentru decorare:
- Afine, mure și fulgi de cocos deshidratat pentru ornare
Preparation:
Luați o tavă mare (sau două, dacă este nevoie) și tapetați-o cu hârtie de copt. Încălziți cuptorul la 120°C.
Bateți albușurile spumă cu un praf de sare și adăugați progresiv zahăr pudră. Continuați timp de încă 10 minute până se întăresc și la final adăugați pudra de budincă de cocos/amidonul de porumb și oțetul.
Puteți desena mici cercuri pe hârtia de copt pentru a vă ghida și așezați compoziția cu o lingură în tavă (puteți folosi și un poș pentru a forma cercurile). Formați o adâncitură în mijlocul fiecărei bezele pentru a fi ulterior umplută cu cremă.
Băgați la cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 75-80 de minute. Opriți cuptorul și, cu ușa cuptorului întredeschisă, lăsați bezelele să se răcească complet înăuntru.
Pentru umplutură, amestecați Creme Patisserie cu zahărul tos și cu esența de vanilie, apoi adăugați fulgii de cocos. Cu o lingură, așezați crema pe bezele (puteți folosi și un poș), ornați cu fructe de pădure și fulgi de cocos. Puteți pudra cu zahăr dacă doriți.