Friptură de vită cu ciuperci și Smântână pentru Gătit
Ingredients:
- 750 g mușchiuleț de vită
- 250 g ciuperci
- 2 cepe
- 40 g Unt Premium Meggle
- 120 ml Smântână pentru Gătit Meggle
Preparation:
Mai întâi, tăiați carnea în felii, ciupercile în sferturi și tocați ceapa. Într-o tigaie, adăugați carnea feliată în amestecul de unt și ulei, condimentați cu sare și piper și lăsați-o la prăjit timp de 3-4 minute, întorcând-o pe ambele părți. Luați carnea gătită de pe foc și așezați-o într-un loc cald. Adăugați ceapa în grăsimea rămasă după prăjirea cărnii, asezonați-o cu sare și piper și amestecați, lăsând-o până se înmoaie. Treceți ceapa călită printr-o sită - pentru ca sosul să fie cremos - și transferați-o într-o tigaie curată, adăugați ciupercile și gătiți la foc mediu aproximativ 3 minute. Adăugați apoi carnea, pătrunjel tocat, smântână pentru gătit și amestecați până când ingredientele se încălzesc. Preparatul este gata și poate fi servit.