Secretul
care face diferența!

Cremoasă, fină, cu aromă delicată și inconfundabilă de lapte, Meggle Smântână pentru Gătit transformă orice preparat banal într-unul excepțional! #megglefacediferenta.

Fie că ai experiență și ești un pasionat al gătitului, fie că abia începi să descoperi secretele bucătăriei, cu Meggle Smântână pentru Gătit poți fi sigur că preparatul îți iese delicios! Cum altfel să fie, de pildă, o porție de paste cremoase, o supă cremă care îți mângâie simțurile sau o friptură alintată în sos de smântână?

Special gândită de maeștri ai artei culinare pentru a da cremozitate și savoare unor preparate diverse, Meggle Smântână pentru Gătit este secretul care face diferența atunci când vrei ca mâncarea să iasă delicioasă.

E ușor de folosit și nu de puține ori salvează preparatele care altfel ar fi poate fade - gândește-te la un piept de pui pe grătar peste care pui un sos delicios de smântână cu ierburi aromate.

Ți-e poftă de ceva
cremos și delicios?

Supă fierbinte: dă în clocot legumele tale preferate și pasează-le bine; încorporează la sfârșit Meggle Smântână pentru Gătit și asezonează cu sare/piper după gust.
Alternativă: încearcă un chowder de pește în stil norvegian, nu o să regreți!

Paste: bacon și usturoi, trase la tigaie, peste care adăugam Meggle Smântână pentru Gătit și gălbenuș de ou. La sfârșit, sare/piper după gust, topping de parmezan ras și sosul este gata, îl poți servi alături de pastele fierte al dente.
Alternativă: în loc de bacon, usturoi și gălbenuș, încearcă un amestec de brânzeturi pentru un Quattro Fromaggi deosebit.

O friptură zdravănă: câteodata, cu o friptură, nu se face primăvară; adaugă lângă și un sos de ciuperci, ai nevoie de: ulei de măsline, ciuperci trase la tigaie, piper verde, vin alb, puțin coniac, Meggle Smântână pentru Gătit și un strop de sare.

Un desert bun, bun: clasicele clătite, cu brânză de vaci și stafide, peste care punem Meggle Smântână pentru Gătit, puțină esență de vanilie și coajă de lămâie rasă; le băgăm la cuptor la gratinat și le pudrăm cu zahăr înainte de servire.

Prietenii noștri
gătesc cu Meggle

Cristian Borod - blogger culinar la bucatarmaniac.ro

Teodora Rogobete - blogger culinar la teoskitchen.ro

Cristina Mazilu - blogger culinar, mazilique.ro

Deea - blogger culinar, cudeea.ro

Îmi place să pun multă smântână, pentru că supa devine mai cremoasă, are un gust mai bogat și e mai savuroasă.
Meggle Smântână pentru Gătit face diferența dintre o supă-cremă banală și una cu adevărat gustoasă.

Când îmi doresc un sos cu adevărat cremos, știu ca Smântână pentru Gătit Meggle este secretul! Paste cu sos alb, sosul meu magic cu piper verde sau supa cremă de conopidă? Toate ies perfect de fiecare dată!

Fie că vrei sa îmbunătățești un curry de pui, să dai o textură foarte cremoasă unui preparat la cuptor, sau să duci la un alt nivel un desert, Smântâna pentru Gătit Meggle le bifează pe toate, fiind liantul perfect care armonizează și echilibrează aromele.

Când fac un desert preferat, îmi place să folosesc Meggle Smântână pentru Gătit, fină și cremoasă, perfectă pentru creme și sosuri dulci, mai ales cel decadent de caramel, preferatul nostru în familie.

Tu ce faci bun cu
Meggle Smântână pentru Gătit?

O găsești atât în marile lanțuri de magazine - Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, Metro, Remarkt, Selgros cât și în cele mai mici, locale.