Despre companie

“Cea mai bună calitate posibilă pentru a răspunde preferințelor consumatorilor noștri” a spus Joseph Anton Meggle II atunci când a preluat compania de la tatăl său, în 1912. Această filosofie a excelenței dă gust produselor Meggle și acum și ne ghidează în tot ceea ce facem.

Pasiunea pentru gustul bun, alegerea ingredientelor potrivite, chiar mult dinainte ca standardele să fie reglementate de legislația europeană, au făcut ca Meggle să ajungă, dintr-o mică afacere de familie fondată în 1887 în Bavaria de Sus, o companie solidă la nivel internațional, caracterizată de inovație, creativitate și flexibilitate. Acum și în viitor, suntem în permanență preocupați de păstrarea calității înalte a produselor Meggle pentru consumatorii noștri.

Dorința de rezultate excelente în condiții de producție strict controlate, grija pentru mediu și pentru comunitate, preocuparea pentru sustenabilitate și înclinarea către inovație sunt ingredientele care ne-au marcat creșterea și drumul către viitor, fără a pierde gustul inconfundabil al tradiției și valorile sănătoase de familie, transmise din generație în generație.

Ne provoacă extinderea pe noi piețe, cunoașterea specificului local și a consumatorilor din mai multe spații geografice și ne bucură atunci când produsele noastre își găsesc locul în inima comunităților atât de diverse.

Meggle înseamnă tradiție, inovație, calitate, succes și orientare către consumatori.